Webshop » Aarde » Bloembakken Cortenstaal » Kruidenbak MC 182.5x140x50

Kruidenbak MC 182.5x140x50


Coxit Basic
Coxit Deluxe
Cortenstaal Bbq Bakplaat Grillrooster Vuurhaard


Kruidenbak MC 182.5x140x50
Kruidenbak MC 182.5x140x50

€ 1 495,00

Beschikbaar

De cortenstaal moestuinbak / kruidenbak  is een stoere bak met een prachtige tijdloze uitstraling. De natuurlijke kleur en de dubbel omgezette bovenrand geven de moestuinbak een luxueuze en tijdloze uitstraling.

maakt het voor iedereen met tuin, balkon, terras, patio of serre mogelijk om zelf biologische groenten, kruiden of bloemen te verbouwen. Wat is er nu leuker dan het kweken van uw eigen verse tuinkruiden. De moestuinbak kan eenvoudig op een balkon of bij de keukendeur worden geplaatst. U kunt er steeds direct bij!

Voordelen van een moestuinbak t.o.v. een moestuin:

    Een moestuinbak warmt in het voorjaar sneller op omdat de wanden opwarmen door de zon en warmte van de lucht. De kou die van de winter nog in de volle grond zit heeft minder invloed op verhoogde bakken.
    Het groeiseizoen begint eerder dan bij kweken in de volle grond.
    Als er verharding naast u moestuin aanwezig is dan heeft u bij regen vuil spatwater dat via de bestrating op u groenten komt. Met verhoogde bakken heeft u dit probleem niet.
    U heeft minder last van slakken omdat ze een lange weg moeten afleggen over een wand die vaak droger is dan een horizontaal vlak.

De cortenstaal moestuinbak dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Tevens geeft de kleur uw moestuinbak een eigenzinnig karakter. Standaard zitten er voetjes van 15mm. hoog onder de moestuinbak en is deze voorzien van afwateringsgaten. Zo heeft de bak een optimale afwatering en zweeft deze een klein stukje boven de grond.

Maatwerk: De moestuinbakken kunnen in bijna elke afmeting en eventueel zonder bodem geproduceerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Eigenschappen van de moestuin / kruidenbak:

    Stoere en tijdloze uitstraling.
    Vorst bestendig.
    5 jaar garantie.
    Duurzaam en sterk materiaal.
    Beschermende roestlaag, de bak roest niet door.
    Brede en dubbele randomlijsting.
    Tussenverdelingen van 7.5cm tot op de bodem zodat de kruiden onderling niet kunnen woekeren.
    12 verdelingen van 35cm x 35cm


Producteigenschappen :
    Afmeting LxBxH: 182.5 x 140 x 50 cm.
    Gewicht: +/-150 kilo.
    Materiaal: Onbehandeld Cor-Tenstaal  A. ( Wordt on geroest geleverd )
    Materiaaldikte: 2mm
    Zonder bodem
Maatwerk is mogelijk , neem daarvoor contact met ons op